top of page

OVER DUIJVELSHOFF NATUURSTEEN

Duijvelshoff Natuursteen is al sinds 1907 gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen en restaureren van monumenten.  

Een monument is een blijvend waardevolle herinnering. Wij vervaardigen graag uw persoonlijke wensen en emoties in een monument voor uw dierbare, want ieder mens is uniek. Om dit te kunnen bewerkstellen gebruiken wij duurzame materialen, voornamelijk natuursteen, maar ook in combinatie met andere materialen, zoals glas.

Op onze site ziet u voorbeelden van zeer uiteenlopende grafmonumenten. Uiteraard is het ook mogelijk monumenten te combineren of een grafmonument geheel naar uw eigen ontwerp te maken. Met onze 3D presentatie kunnen wij u hierbij helpen. 

SHOWROOM 

U bent welkom om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. De steenhouwerij is gevestigd in Den Helder aan de Industrieweg, waar wij ook een uitgebreide showroom met monumenten en diverse voorbeelden van grafdecoratie hebben. De opgestelde collectie monumenten loopt uiteen van eenvoudige en traditionele monumenten tot zeer exclusieve en bijzondere monumenten. 

bottom of page